ВОЄННИЙ БІЗНЕС МЕДІТАОР МЮНХЕНСЬКОЇ ТПП: МИ ПЕРЕМОГЛИ! (березень-липень 2023)

Хто б думав, що зможемо зібратися, вчитися, скласти іспити, а після цього ще сумувати один за одним і дружити.
Як це заряджає. Яке захоплення викликають наші вчорашні студенти, а тепер випускники. Нічого не хочеться писати про те, якими стали професіоналами, бо й так зрозуміло. Це єдина програма в Україні, де люди складають іспити за німецькими стандартами, німецьким екзаменаторам отримуючи справжні німецькі сертифікати.
І, чесно кажучи, я давно за іспити не хвилююся, тільки за технічну частину: як спрацює зум, відео, чи правильно складені графіки симуляцій і презентацій, чи впорається перекладач з особливостями медіаторської мови тощо. Впевнена, що наші учасники будуть на висоті! Так і сталося.
З людьми, які опанували медіаторські скілзи, дуже легко комунікувати і навіть «делегувати» виклики організаторів тобто свої ????) . Ось і цього разу трохи не врахувала нюанси процедури складання іспиту, але вирішила «заморочитися потім». Аж тут учасники підходять і запитують: «Що сталося?», «Що важливо?» І пропонують (дякую, Ірино Гаджун!) після моєї відповіді дуже класні варіанти вирішення питання. Впізнаєте етапу процесу медіації? І я подумала, що це і є найкращий іспит. Вони готові вилетіти з гнізда, а все інше, то формальності.
Але «формальним» сертифікатам, які я везла з самісінького баварського Вестерхаму машинами, літаками, потягами все ж таки неймовірно раділи. Та і ми з ними!
Всім легкого польоту. Ви можете!!

Календар подій

Вхід до Ресурсного центру

Підпишіться на розсилку

Підписатись

Контактна інформація


Україна, Київ, вул. Волоська 8/5
4 корпус НаУКМА, 4 поверх

+380 (97) 436 05 77 (telegram, viber)
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Жодна частина матерiалiв не може бути вiдтворена чи використана iншим способом
у будь-якiй формi без письмової згоди осiб, якi мають авторськi права.
© 2009, Український Центр Медіації
[УЦМ], kmbs